初一英语第二单元课时练2
您是第 1252 位来访者  时间:2017/11/22

 7A Unit 8 Fashion

Period2(Reading)

一、词组翻译

1.来自七年级1_______________    2.给你们展示不同式样的服装____________

3.一双白色运动鞋 ______________    4.在年轻人中受欢迎____________________

5.一件红色丝绸衬衫_____________    6.蓝色牛仔裤__________________________

7.一双红色靴子_________________    8.看上去现代而又漂亮__________________

9.我们的时装表演  _____________    10.和他的衣服相配_____________________

二、单词拼写

1The story-book is quite_______(受欢迎)with the students.

2I feel_______(舒服)on this chair.

3My favourite colour is_______ (紫色).

4. - Morning! What can I do for you?  - I'd like two_______(围巾).

5. His parents are_______ () workers.

三、单项选择

(    )1. There_______ a pair of trousers on the bed.

    A. are         Bis          Chave      Dhas

(    )2._______ black trousers are my sister's.

    A. That       B.A             C. These      D. This

(    )3. - Can you see the boy in the car? - _______

A. Sorry, I can                         B. Yes, I can't   

C. No, I can                     D. Sorry, I can't

(    )4. Trainers are_______

    A. too expensive               B. very large

    C. black and white             D. light and comfortable

(    )5. That's all_______ this class.

A. to           Bfor        Cat          Don

(    )6. Our English teacher likes _______ a red dress in summer.

A. putting on           B. wearing         C. wear            D. in

(    )7. - Do you think the ______ of this skirt suits me?

    - Of course! You always look beautiful in red.

A. size                   B. colour          C. price           D. design

(    )8. The twin brothers _______ jeans.

A. both like           B. like both        C. all like               D. like all

(    )9. You look great _______ the shirt and trousers.

A. in                    B. on             C. at             D. to

(    )10. Jeans are _______ favourite.

A. young people         B. young people's  C. young peoples' D. young peoples

四、句型转换

1There are some boys on the playground.(改为一般疑问句)

   _______ _______ _______  boys on the playground?

2Please carry the chairs into the next room.(改为否定句)

   Please_______ _______ the chairs into the next room.

3There are two toilets in the park.(对画线部分提问)

   _______ _______ _______ are there in the park?

4There are some T-shirts on the bed.(对画线部分提问)

   _______ _______ on the bed?

5His tie matches his clothes.(同义句转换)

   His tie _______ _______ _______ his clothes.

6Linda has a new sweater.(改为一般疑问句)

   _______ Linda _______ a new sweater?

7We have a fashion show every year.(对画线部分提问)

   _______ _______ _______ _______ have a fashion show?

8John is wearing a white T-shirt.(对画线部分提问)

   _______ _______ wearing a white T-shirt?

9The fashion show begins at 2:30 pm.(对画线部分提问)

   _______ _______ _______ the fashion show_______?

10Simon's tie is red and yellow.(对画线部分提问)

   _______ _______ _______ Simon's tie?

五、完形填空

One day a woman walks   1   a hat shop. The man in the shop smiles and says, "Good afternoon, Madam."

"Good afternoon," the woman answers. "There is a green hat   2   red flowers on it in your   3   . Will you please take it out of there?"

    "Yes, Madam," the boss says, "I'm happy to do that   4   you." Usually women look at a lot of   5  before they buy one, and the shopkeeper gets very tired. "Good," he thinks. "I can sell this hat very   6   today."

"Do you want it in a box or   7   your head, Madam?" he asks.

"Oh, I don't want it," she answers, "I   8  want you to take it out of your window. I pass(经过) the   9   every day, and I don't like to   10   the ugly(丑陋的) thing here."

   (    )1. A. to     B. into        C. at               D. by

   (    )2. A. with     B. has          C. have       D. of

   (    )3. A. door   B. wall        C. window     D. table

   (    )4. A. to     B. for         C. about      D. help

   (    )5. A. clothes B. shirts       C. trousers     D. hats

   (    )6. A. quickly        B. dear       C. cheap      D. late

   (    )7. A. over   B. in          C. on         D. with

   (    )8. A. really    B. only        C. can        D. must

   (    )9. A. park   B. car          C. room      D. shop

   (    )10. A. look  B. read        C. see        D. watch

六、阅读理解

    Different people have different skin(皮肤)colours, Some have black skin, some have yellow skin, and some have white skin. There is a woman in Alaska.  Her skin is orange in colour. It is almost the colour of orange juice.

    How does this woman become orange? Because she eats lots of tomatoes, carrots and pumpkins.

    She eats too many orange things. That's why she turns orange.

    The woman doesn't want to be orange. She goes to see the doctor. The doctor says, "Stop eating orange things. Eat some green things." The woman does so, and she isn't orange any more.

(    )1. The woman in this story has_______.

    A. orange eyes and hair                    B. orange skin

    C. only orange                                       D. yellow skin

(    )2. The woman is orange because_______.

    A. she eats oranges only                   B. she eats too much orange food

    C. she has too much orange juice         D. she likes that colour skin

(    )3. This story is mainly(主要地)about_______

    Aa woman in Alaska       B. tomatoes, carrots and pumpkins

    Ca doctor                D. different people have the same colour skin

(    )4. The woman goes to see the doctor because_______.

    A. she doesn't like her skin               B. she needs some green things

    C. she doesn't feel well                     D. she doesn't like her skin colour

(    )5. The doctor tells her

    A. to eat orange things                     B. to drink orange juice

    C. not to buy any orange vegetable           D. to have some green food

七、翻译句子

1.感谢你们来参加我们的时装秀。

   __________________________________________________________________

2.米莉穿着这件连衣裙看上去现代而又漂亮。

   __________________________________________________________________

3.欢迎参加我的生日聚会。

   __________________________________________________________________

4.这首歌在年轻人中很受欢迎。

   __________________________________________________________________

5.西蒙今天正穿着蓝色T恤衫和蓝色牛仔裤。

   __________________________________________________________________

6Carry有一条红黑相间的领带。

   __________________________________________________________________

7.米莉和基蒂两人今天都穿着蓝色长裙。

   __________________________________________________________________

8.足球是年轻人最喜爱的一项运动。

   __________________________________________________________________

9.这件男衬衫是棉制的。

   __________________________________________________________________

10.你的外套和你的裤子不相配。

   __________________________________________________________________

 

 

参考答案

一、1from Class 1Grade 7  2show you different styles of clothes  3a pair of white trainers  4be popular among young people  5a red silk blouse  6blue jeans  7a pair of red boots  8.look modern and beautiful  9our fashion show  10. match his clothes

.1. popular  2. comfortable  3. purple  4. scarves  5. both 

三、1B  2C  3D  4D  5B  6B  7B  8A  9A  10B

四、1. Are there any  2.don't carry  3.How many toilets  4.What is  5.goes well with

6. Does: have  7.How often do you  8.Who is  9. What time does; begin  10.What colour is

五、BACBD  ACBDC

六、B B A D D

七、1. Thank you for coming to our fashion show.   

2. Millie looks modern and beautiful in this dress.

3. Welcome to my birthday party. 

4. This song is very popular among young people. 

5. Simon is wearing a blue T-shirt and blue jeans.

6. Carry has a red and black tie.

7.Both Millie and Kitty wear blue dresses today. 

8. Football is young people's favourite sport. 

9. This shirt is made of cotton.

10. Your coat doesn't match your trousers.

Copyright © 2007-2015 http://www.pwez.com All Rights Reserved
校址:江苏吴江平望莺湖路151号   邮编:215221  电话:0512-63661225  传真:0512-63661225
苏ICP备10212214号   总访问量:21087344